Conny Communication
Logga.jpg

Conny Communication

Det finns många tjänster för bevakning under Mediebevakare.se, där presentationerna gör det svårt för en potentiell användare att se skillnader. Vi erbjuder därför en kostnadsfri testperiod så att Ni kan finna rätt lösning för er. Släng iväg ett mail till info[at]connycom.com med företagsnamn, eller ring oss på 08 410 420 33 så hjälper vi er att komma igång.

Om Conny Communication

Conny Communication tillhandahåller bland annat verktyget ConnyCom, en omvärldsbevakare med marknadens bästa täckning, som är enkel att förstå och arbeta med, men som samtidigt besitter stor kraft och många möjligheter.

Conny Communication erbjuder även kvalitativa analyser i sociala medier genom verktyget ConnyCom. Denna typ av analys möjliggör att följa konverteringsmått och KPI:er på ett helt nytt sätt.

Övertygelsen om att marknaden alltmer efterfrågar en förståelse kring närvaron på nätet snarare än enbart bevakning gör att Conny Communication har utvecklat ett enkelt sätt för företag att själva följa och analysera sin sociala mediebild.

ConnyCom

ConnyCom utmärker sig framförallt genom möjligheterna att hantera informationsflödet helt anpassat efter bransch, företag och ner på individnivå.
Insamlandet av information täcker alla mediekällor och illustreras på ett lättöverskådligt sätt.
Bloggar, Mikrobloggar (Twitter), Nyheter, Sociala Nätverk, Forum, Bilder, Video.
Utökandet och effektiviseringen av mediekällor utvecklas kontinuerligt, t.ex. indexering av forum och nya sociala tjänster.

Teaser

Nedanstående printscreens erbjuder inget djup eller förståelse utan ger enbart en inblick i hur gränssnittet och grafmotorn ser ut.

Omnämningar uppdelat per kanal.

Artiklar%202012.jpg

Jämför exponeringen i olika kanaler utifrån tidskontexter.

Kanal%202012.jpg

Möjligheter till KPI-tracking och insiktsfull kvalitativ data.

Kvalitativ%202012.jpg

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information och en gratis testperiod av produkten, antingen via mail info[at]connycom.com alternativt telefonnummer 08 410 420 33. Vi finns även på facebook och Twitter.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License