Feedkit
Feedkit.png

Om FeedKit

FeedKit är ett verktyg där företag både kan bevaka, hantera, analysera och publicera till sociala medier. Verktyget innehåller många funktioner som hjälper företag med marknadsstrategisk och kommunikativ planering.

FeedKit är utvecklat av Lundaföretaget LJ System som arbetar med systemutveckling och webbutveckling.

Funktioner

FeedKit är verktyget för företag som vill ha full kontroll på sin sociala marknadsföring. Schemalägg inlägg som vid angiven tidpunkt går ut till alla valda sociala kanaler samtidigt och få möjligheten att följa upp mottagandet av dessa inlägg med vår detaljrika statistik. FeedKit möjliggör planering och schemaläggning av inlägg vid bästa tidpunkt och vilka budskap som gör sig bäst i vilken social kanal.

Genom att koppla företagets sociala konton till FeedKit ges inte enbart möjlighet att schemalägga och posta inlägg till sina sidor/tjänster, utan även att bevaka och hantera dessa. Få till exempel in alla kommentarer och inlägg på företagets Facebooksida, alla mentions på Twitter och kommentarer på företagets LinkedIn-sida och svara på dessa direkt från FeedKit. Retweeta, kommentera, gilla och svara direkt från FeedKit tillsammans med kollegorna och missa aldrig att svara på inlägg från olika sociala tjänster där företaget blivit omnämnt.

FeedKit hjälper dig att planera din sociala närvaro samt att bygga upp en fungerande digital strategi och kommunikation, hitta nya följare och potentiella kunder samt att ha stenkoll på vad som skrivs var på webben.

Ett urval av FeedKits funktioner:

Bevakning av sociala medier och webb. FeedKit ligger och bevakar de sökord som är definierade i verktyget. Det går bra att ha olika sökord för olika sociala kanaler beroende på vad man har för målgrupp och/eller intressen att bevaka.

Hantering av sina sociala kanaler. Koppla företagets sociala kanaler och sköt allt via FeedKit. Se vem av användarna som besvarat ett Facebookinlägg eller retweetat en tweet. Enkelt att följa vem som gör vad så att kollegor inte svarar på samma sak samtidigt. Koppla obegränsat antal sociala sidor.

Analysering av omvärldsbevakningen och de sociala kanalerna. Få koll på hur många träffar de olika sökorden får, vilka hashtags som är mest populära och hur många följare de olika kontona har. Se även med hjälp av FeedKits poängberäkning hur många poäng varje postat inlägg får (baserat på antalet likes, retweets, delningar osv) och använd detta som underlag för att posta det som följarna vill läsa. Få även koll på vilken social kanal som går bäst och sämst utifrån hur mycket följarna interagerar med inläggen.

Publicering av schemalagda inlägg som vid angiven tidpunkt publiceras på flera sociala kanaler samtidigt.

Analys av inläggen är en viktig funktion i FeedKit där innehållet i kommentarer, frågor och inlägg från företagets sociala kanaler samt sökträffar från webben analyseras. FeedKit innehåller en så kallad sentiment-analys som automatiskt bedömer inläggets ton och känsla och tilldelas antingen en positiv, neutral eller negativ status och hjälper företaget att få en snabb överblick över vilken ton inlägg har där företaget omnämns. Det som gör FeedKit unikt är att systemet även tar hänsyn till språk som är vanligt i just Sociala Medier så som smileys, förkortningar och s.k. "internet-slang", vilket ger en mycket högra träffsäkerhet i analysen.

Tilldela inlägg till kollegor möjliggör snabb och enkel kommunikation internt. Frågor och kommentarer som ska besvaras av en specifik användare kan lätt tilldelas denna så att inlägget besvaras och bemöts på snabbaste och bästa möjliga sätt.

Rapporter mailade direkt som pdf veckovis och/eller månadsvis. En sammanfattning över perioden mailas enkelt över där detta kan agera som underlag till kommande planering av digital marknadsföring.

Prismodell

FeedKit är en prenumerationstjänst där betalningsformen sker per månad. Kontakta oss gärna för prisbild och upplägg.

Kontakta oss

För ytterligare information, för att boka en demo eller om du har frågor, kontakta Sandra på:
Mail: moc.tikdeef|olleh#moc.tikdeef|olleh
Tel: 070-36 777 56

Screenshots

Utkorg.pngStatistik.png
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License