Lägg till Företag

Vi är ett bevakningsföretag, hur lägger vi till oss själva?

 1. Skapa ett Wikidot-konto för mediebevakare.se här.
 2. Kontakta pontus@twingly.com, med uppgifter om ert användarnamn, för att få de rättigheter som behövs för att kunna skapa en ny sida.
 3. Kolla lite på de befintliga presentationerna och fundera på hur din egen ska se ut. (Tips: Om du vill veta hur andra gjorde med sina presentationer, kika försiktigt på koden av befintliga presentationer på fliken "visa källa" längst upp på sidan.)
 4. Logga in och skapa en ny wiki-sida med samma namn som på ert bevakningsverktyg. Skapa en ny sida genom att skriva in sidans namn i fältet i menyn till vänster och tryck på skapa "Skapa ny sida".
 5. Fyll sedan på sidan med denna information :
  • Namnet på bevakningsverktyget
  • Screenshots på verktyget
  • Features
  • Typ av datakällor
  • Prisuppgifter/Prisspann
  • Ev. exempelkunder
  • Kontaktuppgifter och webbadress
 6. Lägg också in en kort presentation av ditt verktyg/företag i listan över verktyg utan presentation
 7. Hojta till när du är klar med din presentation, då kommer vi att flytta presentationen till förstasida på mediebevakare.se!

Så här lägger du till bilder

 1. Längst upp på sidan finns en flik som heter "Andra verktyg". Tryck på "Andra verktyg" > "Hantera filer" och sedan "Ladda upp en fil från din dator". Ladda upp alla bilder som du vill använda i din presentation. Tänk på att helst ge de enkla namn, så att det blir enklare att länka till dem senare.
 2. Tryck sedan på "Redigera" i menyn nere till höger. Ovanför textfältet som dyker upp finns en knapp som heter "guide för att lägga till bild". Använd den för att lägga in de bilder som du laddade upp i föregående steg på sidan.

Lite fler tips finns dessutom i det korta [hjälp-avsnittet] (på engelska), eller så är du välkommen att fråga vår support.

Lycka till! Vi ses på mediebevakare.se!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License