Lissly
97x97-lissly-white.png

Om Lissly

Lissly är ett verktyg där du kan bevaka sociala medier samt göra djupgående analyser på dessa som är specialiserade på den Nordiska marknaden.

Funktionalitet

Avancerad graffunktionalitet

Features-graph-functions.jpg

Med vår avancerade graffunktionalitet kommer du att ha direkt tillgång till data och se aktiviteten inom en viss tidsperiod. Genom att välja ett datum i grafen och sätt markören på den för att se antal omnämningar i sociala medier för just den dagen.

Det går även att direkt klicka i grafen för att få information om just den punkten. Det här gör det möjligt att snabbt få en överblick över om någonting hänt ett visst datum eller för en viss källtyp.

Bild & Videobevakning

Features-video.jpg

Lissly bevakar ett stort antal bild- och videosajter så att du ska kunna hitta varje film som är kopplad till ditt varumärke eller sökterm. Dessa kan du även se på ett tydligt sätt direkt i Lissly så du får en uppfattning vad det är för typ av bild/video.

Forumbevakning

Forum har ofta en väldigt hög aktivitet och står för en stor del av aktiviteten kring sociala medier. Lissly bevakar samtliga av Sveriges största forum och även en rad till inom de flesta intresseområden, oavsett om det är Kolozzeum, Fiskesnack, Bukefalos eller Familjeliv.

Forum-monitoring-lissly.png

Exportfunktionalitet

Beroende på din kontotyp så låter Lissly dig exportera din data till PDF, XLS och PNG vilket gör det enkelt för dig att hitta rätt format för just ditt behov.

Live-data

Vi på Lissly tycker att data är bäst när den är färsk varför vi har lagt till möjligheten att få livedata om du har PREMIUM. När du först sätter igång ditt konto så kommer vi dessutom automatiskt att läsa in data från tre dagar tillbaka.

Mailrapporter

Beroende på kontotyp så får du löpande mailarapporter om aktiviteten i dina projekt och kunder. Har du PRO eller PREMIUM så kan du även bestämma själv hur ofta du vill ha dina rapporter och har du PREMIUM kan du även välja dagliga rapporter.

Relaterade begrepp

Common-related-words-tv6.jpg

För varje nyckelord och projekt kan du se relaterade begrepp. Det här ger dig en bra inblick i över vad personer associerar med ditt nyckelord.

Det här är en viktigt del av Lissly och med det här kan du se vad personer förknippar med ditt varumärke

Med relaterade begrepp/ord kan du också analysera trender och intressant fakta. För mer breda sökningar kan du se vad personer förknippar med det över tid och således hitta trender kring det.

Du kan också klicka på ett relaterat ord för att filtrera och se exakt vad personer sagt i det sammanhanget för att lättare få en överblick.

Management Tool

Features-management-fav.jpg

Du kan enkelt använda Lissly för att samarbeta med ex kunder eller kollegor kring bevakningen av dina projekt.

+/- = Är det något superduperbra som har sagts eller har du en stor kritiker som gör sig hörd? Med +/- funktionen kan du markera upp varje inlägg som positivt eller negativt.

Favs = Med Lissly kan du “bokmärka” ett omnämnande genom att klicka i stjärnan till höger. Då sammanställs alla dina favoriserade inlägg i en särskild del av verktyget som heter Favs.

Comment = Med kommentarsfunktionen kan du inte bara markera vilket inlägg som är viktigt, utan även ge din åsikt och lämna en kommentar, antingen till dig själv som påminnelse eller för en kollega eller kund.

Social Impact

Många omnämningar kommer från källor som du kanske inte känner till eller har hört talas om tidigare. Det kanske är en kändis som säger något om ditt varumärke, en politiker som uttalar sig eller en nöjd kund.

Med hjälp av Lisslys "social impact" kan du se direkt hur många vänner en Facebook användare har eller hur många anhängare en Twittrare når med sitt budskap. Att veta det kan vara avgörande för hur du prioriterar och väljer vad du ska agera på.

Top mentioners

Top-mentioners-tv6.jpg

För varje nyckelord och projekt kan du se vilka användare som pratar om ditt varumärke/nyckelord mest. Det här är väldigt användbart för att få reda på nyckelpersoner som är kopplade till ditt varumärke/nyckelord.

Vilka Twitter-användare är kritiska till ditt varumärke? Vilka forum-postare älskar er mest? Vilka bloggar skriver om vårt ämne mest?

Det här är frågor som Topp mentioners kommer hjälpa dig att svara på.

Prismodell

Lissly är en prenumerationstjänst och finns i flera olika versioner. För att se uppdaterade priser och jämförelse av de olika kontotyperna kan ni alltid se det via Pricing på vår sajt.

Kontakta Lissly

För ytterligare information eller frågor kontakta Lissly,
Mail: moc.ylssil|yeh#moc.ylssil|yeh
Tel: 08-661 61 62

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License