Meltwater Buzz
Increase-your-online-intelligence.png

Vad är Meltwater Buzz?

Meltwater Buzz är ett konsultativt verktyg för bevakning, analys och interaktion i sociala medier. Detta möjliggör för företag och varumärken att bevaka, analysera och hantera sin närvaro i sociala medier såsom över 200 miljoner bloggar, kommentarer, diskussionsforum, microbloggar (Twitter mfl.), sociala nätverk (Facebook, Linkedin etc), foto/videodelnings sajter (Youtube, Flickr mfl.) och övrigt användargenererat material på Internet. Kort sagt - Meltwater Buzz gör det möjligt att hantera och samla ditt arbete
med sociala medier på en och samma plattform.

Meltwater Buzz har redan upplevt en snabb tillväxt sedan starten i Juni 2009 och finns idag i Europa, Nordamerika, Asien och Afrika.

Om Meltwater Group

Meltwater Group är ett privatägt bolag, grundat i Norge 2001, med över 50 kontor världen över. Meltwater Group har visionen att gå in på tillväxtmarknader för att utmana existerande aktörer och affärsmodeller med innovativ teknologi. Meltwater Group har idag produkter inom mediebevakning och bevakning, analys och marknadsföring i sociala medier. Alla lösningar levereras som Software-as-a-Service (SaaS) till över 20 000 företagskunder i over 20 länder. Företagets icke vinstdrivande Meltwater Foundation driver en skola och inkubator för IT-entreprenörer, TE9v-NK4PmY&featureplayer_embedded Meltwater Entrepreneurial School of Technology baserad i Accra, Ghana.

Varför bevaka sociala medier?

Diskussionerna runt middagsbordet har idag flyttats ut till offentligheten via de sociala medierna vilket innebär att företagets kontroll över sitt varumärke eller produkter har utmanats. Då sannolikheten är stor att någon form av negativ eller positiv internethändelse kommer att uppstå för de flesta företag så finns det stora risker och missade möjligheter i att inte följa och förstå vad folk pratar om i de sociala medierna.

Med Meltwater Buzz så hjälper vi våra kunder att skräddarsy lösningar för att få en bra bevakning av dialogerna i de sociala medierna. Förutom lång erfarenhet samt nyttjande av innovativ, ledande teknologi, så är en av våra styrkor vår kontakt med kunden där vi jobbar aktivt med att se till så att informationen som levereras är så relevant och högkvalitativ som möjligt. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer och integrera våra tjänster i våra kunders dagliga arbete. Vi strävar hela tiden på att bli bättre och utvecklar konstant lösningarna utifrån våra kunders behov. Detta har gjort oss världsledande inom vårt område.

Exempel på kundnytta

Referensmaterial

Produktbeskrivning

Meltwater Buzz Överblick

Få en snabb överblick över senaste mängden inlägg/konversationer, hurvida det är positivt/negativt, diskussionsmoln samt statistik på er egen interaktion.

Buzz%20homepage.png

Converstion by Channel

Få information om i vilka sociala medier ditt varumärke diskuteras. Pratas det mest om er i forum och bloggar eller snarare i kanaler som Twitter eller Facebook?

ConversationByChannel.png

Conversation Cloud

Vad diskuteras i samband med ditt varumärke? Identifiera associationer, debatter och trender och klicka dig in på dessa.

BuzzTheme.png

Trends

Lyssna av och få en överblick över hur många som diskuterar ditt varumärke eller bransch.

BuzzTrend.png

Top Posters

Identifiera dina ambassadörer eller se vilka som kritiserar ditt varumärke/dina produkter.

TopInfluencers.png

Effektiv interaktion i sociala medier

Engage-modulen ger dig möjlighet att enkelt hantera din närvaro i sociala medier och direkt kunna interagera och engagera dig i nya
och existerande sociala kontakter. Engage-modulens unika funktionaliteter gör hanteringen av din
närvaro i sociala medier smidig, ger dig djup insikt i ditt sociala
community och visar tydliga effekter av dina aktiviteter.

BuzzEngage.png

Brand Impression

Engage-modulens analysverktyg gör det möjligt att mäta dina marknadsföringsaktiviteter i sociala medier. Se vilka inlägg som skapat mest spridning,
vilka individer som har varit mest engagerade med ditt varumärke, social räckvidd etc

BrandImpression.png

Kontakta oss

Meltwater Buzz Stockholm

Web

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License