Notified

Om Notified

Snyggt. Smart. Socialt.

Upptäck mediebevakning så som det alltid borde ha varit. Med Notified får du en oöverträffad överblick över hur era kunder och intressenter diskuterar era varumärken och intresseområden online. Bevaka miljontals onlinekällor och koppla upp era egna kanaler för att få en komplett översikt. Nyheterna och inläggen analyseras genom våra algoritmer och ni får exakt den information ni är ute efter presenterat i ett gränssnitt som är både enkelt att använda och roligt att arbeta i!

Historisk data

Direkt när ni lägger upp en bevakning får ni tillgång till historisk data, så att ni direkt kan se vad som har hänt och få insikter!
Bevaka och mät ägda kanaler

Koppla upp era egna Facebook- och Twitterkonton och se snabbt när ni får nya meddelanden eller kommentarer. Få full överblick i en samlad vy!
All data från Twitter

Genom Notified får ni tillgång till hela Twitters "Firehose", vilket innebär att all information som genereras av flera hundra miljoner användare på Twitter bevakas.

Notifieds produkter

Notified är en standardiserad konceptprodukt, där bevakningen skräddarsys utefter varje kunds enskilda behov.

Notifieds kunder erbjuds idag en heltäckande bevakning inom både redaktionell och social media. I redaktionella nyhetskanaler erbjuder vi en mycket stark täckning i både lokala och internationella nyhetskällor.

Den sociala mediesfären förändras kontinuerligt, och vi anpassar snabbt vår källtäckning inom dessa medier för att ligga i linje med våra kunders behov. Redan idag bevakar vi de sociala mediekällor som är av betydelse för våra kunder:

  • Bloggar
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Forum
  • Kommentarsfält
  • Sociala videonätverk (youtube, dailymotion, vimeo etc.)

Förutom själva grundtjänsten med bevakning och analys, erbjuder Notified en rad tilläggstjänster. Dessa inbegriper bland annat verktyg för nyhetsdistribution och CRM-funktionalitet för effektivt samarbete kring omvärldsinformationen.

Notified är idag störst i Norden på bevakning av sociala medier och kunder inom alla olika branscher, men än så länge finns majoriteten av kunderna inom B2C-företag, offentliga myndigheter och organisationer samt byråer.

Bäst demonstreras möjligheterna med Notified genom att våra kunder får utvärdera produkten kostnadsfritt. Om du vill testa vår produkt, gör du en intresseanmälan här!

Smakprov

I nedanstående bilder visas några av användningsområdena för Notified. Kontakta oss för att se hur Notified kan hjälpa just er!

Få snabbt en överskådlig bild av medieutvecklingen

O%CC%88versikt.png

Realtidsflöde med omnämnande i alla mediekanaler

Nyhetsflo%CC%88de.png

Se hur tonläget kring dina intresseområde förändras över tiden

Tonla%CC%88ge.png

Jämför enkelt medieexponeringen mellan olika bevakningsområden

Fo%CC%88rdelning.png

Kontakta oss

Kontakta oss gärna för mer information eller signa upp för en testperiod här!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License