Observify
logo-observify-large.png

Observifys mediabevakningsverktyg följer sociala medier, nyhetssajter, bloggar och webbforum. Våra kraftfulla bevakningar kan lyssna överallt och vi håller koll på konversationer i över 190 länder och på över 240 språk – i ett och samma flöde. Med hjälp av vår plattform får du komplett omvärldsbevakning samt relevanta insikter för ditt varumärke på ett enkelt sätt.

Devices.png

Vi håller koll på allt som sägs om ditt varumärke genom varumärkesanalys. Vår plattform är enkel att hantera och ger dig snabbt en överblick och analys av dina omnämnanden på nätet. Nyhetsflödet kring ditt varumärke presenteras överskådligt i ett flöde som uppdateras i realtid – verktyget ger dig grunden så att du kan skräddarsy dina marknadsförings- och innehållsstrategier, du kan anpassa din bevakning av konkurrenter, kampanjer och trender.

Övervakning av sociala medier och webben

Med rätt mediebevakningsverktyg är det lätt att hitta konversationer som påverkar din verksamhet och varumärke. Observifys kraftfulla verktyg skannar nätet dynget runt i över 190 länder och på över 240 språk. Vi lyssnar på sociala medier, nyhetssajter och miljontals bloggar och webbforum. Varje varumärke får en skräddarsydd bevakning med hjälp av nyckelord och avgränsningar som bidrar till att den insamlade informationen är relevant och lättöverskådlig. Innehållet sorteras bland annat efter språk och källa vilket ytterligare underlättar möjligheten att hitta vad som är verkligen viktigt i den insamlade informationen.

Varumärkesanalyser, omvärldsbevakning och innehållsstrategi

Jämför din verksamhet med andras på daglig basis med hjälp av information i realtid och insamlad data. Identifiera mönster och nyckeltal enkelt och snabbt. Vår varumärkesanalys i kombination med omvärldsbevakning ger dig ett kunskapsförsprång gentemot konkurrenterna. Genom att analysera konkurrenterna och identifiera trender tidigt inom din bransch får du en unik position på marknaden.

Ryktes- och krishantering

Upptäck vad dina kunder egentligen säger om ditt företag, dess produkter och er service genom observifys rykteshantering. Genom att lära känna dina kunder på djupet får du insikter i vad de egentligen efterfrågar. Vårda ditt rykte på nätet genom att dela innehåll som engagerar dina befintliga och potentiella kunder. Med hjälp av Observify får du möjlighet att kommunicera med dina kunder och du får möjlighet att ta till dig av både positiv och negativ feedback – allt för att förbättra din verksamhet. Och skulle en kris uppstå kan du på ett tidigt stadium identifiera vad som är på gång och därmed förhindra att situationen eskalerar.

Taggade skribenter

Observify hjälper dig att få koll på de som följer ditt företag eller varumärke – era ”fans”. ”Taggade skribenter” är verktyget som gör det lätt att definiera följare, ambassadörer, de som inte gillar er, partners och många fler. Verktyget sparar tid och bidrar till att ni kan marknadsföra er optimalt. Vi ser också till att insikter erhållna från insamlad data bidrar till att ni kan inspirera era följare och dela den typen av material som ger bäst respons.

Sparade omnämnanden

Du missar inget omnämnande tack vare vårt verktyg ”sparade omnämnanden”. Omnämnanden som kommer upp i realtidsflödet sparas. Det går även att kategorisera omnämnandena och spara de under olika färgkoder för att på så sätt göra de mer hanterbara för varumärkesanalys. Vare sig det handlar om hashtags, en kampanj på sociala medier, nyhetsbevakning eller medieanalys så är det lätt att identifiera trender.

Feed.png

Live View

Vår kraftfulla sociala medier-skärm ”Live View” är idealisk vid event när ni vill visa reaktioner på innehåll och användargenererat material. Flödet visas i realtid på din skräm. Här kan du följa hur er senaste marknadsföringskampanj tas emot, Twitter-flöden och hashtags som genererar samtal på nätet – eller använd flödet som ett verktyg för marknadsföring.

Rapporter

Se till att dina medarbetare får insikter som de kan dra nytta av. Glöm meningslösa likes och statistik utan relevans – med Observifys varumärkesanalys får du direkt affärsnytta. Anpassa rapporterna, som kommer i överskådligt pdf-format, efter vad som passar dig. Se till att dina medarbetare och kunder får information som är användbar och direkt relaterad till varumärket.

Rapport.jpg

Notifikationer

Håll koll även när du inte är på jobbet – du blir informerad per mail eller sms i realtid. Se till att du och dina medarbetare direkt får veta om något är på gång. Du ställer själv in vilka och hur många omnämnanden som ska omfattas. Verktyget ger dig full koll på vad influencers, fans och ambassadörer säger om ditt varumärke, din bransch eller konkurrenter.

Jämför

Få en fullständig bild genom att jämföra ditt varumärke gentemot konkurrenterna, gentemot branschen eller hur det står sig mot nya trender. Genom att få en bild av hur ditt varumärke uppfattas i relation till andra faktorer får du ett sammanhang vilket ger dig fördelar. Genom att växla mellan datavisualiseringar och realtidsfunktioner får du direkt full koll.

Compare.png

Vill du spara tid?

Vi löser det. Vårt analysteam kan förse dig med insikter och kunskaper i samband med en kampanj eller om en kris seglat upp. Med hjälp av våra analytiker kan du maximera nyttan av Observifys plattform.

Kontakta oss:

Observify Sweden AB
Telefon: +46 (0)8 52509530
Email: moc.yfivresbo|selas#moc.yfivresbo|selas
Web: observify.com

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License