Talkwalker

Om Talkwalker

Talkwalker är ett bevakningsverktyg för online och social media. Det är ett innovativt företag som etablerades av två entreprenörer 2008 i Luxemburg. Sedan dess har Talkwalker etablerat en stark närvaro i Europa.
Talkwalkers fokus ligger på insamling och hantering av data samt sökteknologi. För att erbjuda de bästa tjänsterna har vi 20 skarpa programmerare och utvecklare som konstant uppdaterar våra tjänster.
Vårt index består av mer än 150 miljoner websidor såsom nyhetssidor, bloggar, forum, Facebook, Twitter, Youtube osv. Användaren kan välja att få resultat på 187 olika språk eller enbart på svenska eller något annat språk man är intresserad av.

Referenser

Talkwalker blev rankad i topp 5 som ett av de bästa bevakningsverktygen för online & social media 2013.

Goldbach Interactive

Produkt

Vårt baspaket inkluderar bevakning av alla online källor:

• Nyhetssidor

• Bloggar

• Forum

• RSS-flöden

• Sociala medier (Facebook, Twitter, Youtube osv.)

Resultaten presenteras i vårt enkla gränssnitt där man kan se från vilken sida artikel kommer,när den har publicerats och med statistik relaterat till hur många gånger den har blivit delad eller gillad på Facebook eller Twitter. Man får också direkt en känsloanalys i form av en färgglad flagga som vittnar om ett positivt eller negativt omtalande. Opinionsbildarna är uppdelade efter mediatyp och man kan således se vilken tidning och vilken bloggare som har skrivit mest om ens märke. Resultaten kan ses i grafisk form, till exempel för att se vilken share of voice i media en specifik produkt har eller i vilken mediatyp man talar mest om ens märke. Alla resultat kan också enkelt exporteras till powerpoint, excel, word och pdf.

Resultat

Resultat.png

Grafer

Grafer.png

Kontakt

Talkwalker Hemsida

Facebook

LinkedIn

Twitter

mailto:helene@talkwalker.com

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License